Terima kaseh kak syamila

Hari ni sebenarnya dugaan teramat sangat kepada blog ni.
Hampir-hampir hilang kesemua file-file penting dalam blog nan satu nih.
Apalagi kalau suka sangat memandai buat itu ini.
Edit sana edit sini.
Tak tanya orang dulu.
Sebab tak rugi pun kalau bertanya.
Orang tak bertanya ni yang biasa sesat jalan.
Akhirnya, puncak permasalahan ialah
kesemua senarai blog politician asal hilang kerana kecuaian sendiri.

Tapi terima kaseh yang tak terhingga kepada kak syamila.
Rakan blogger baru yang tolong atasi masalah ni.
Walaupun tak dapat kembali file asal tu.
Namun jasa kak syamila ni bukan kosong.
Kak syamila sanggup tolong buat template baru untuk blog ni.
Dia ajar cara nak buat scroll pada sidebar yang berlambak tuh.

Terima kaseh yang tak terhingga...
Jasa akak dikenang selamanya!
Arigato...

2 KOMEN:

Tomato Gurl's Life said...

kak syamila mmg baik!!
org trg jgk ;)

AHMAD SYUKRY MOHAMED said...

sememangnya baek...
tp tgk mcm kak syamila ni sbuk je.
mkin sbuk dgn bisnes kot...

tp mmg baik kak syamila.