MU 1-2 Bayern Munich (UCL)

Manchester United terpaksa menerima hakikat kekalahan perlawanan pertama suku akhir UEFA Champions League semalam.

video

ManUnited pasti bangkit di Old Trafford nanti!!!

EARTH HOUR


semalam Earth Hour ke???
sebelum semalam,
aku tatau pun yg semalam adalah hari EARTH HOUR.
mungkin ramai yang tak tahu pasal EARTH HOUR ni.
kan???

yang aku tahu, EARTH HOUR ialah program kesedaran utk manusia sejagat tentang kepentingan elektrik kepada kita.
tapi rupa-rupanya SILAP!!!

sebenarnya, EARTH HOUR ialah program antarabangsa yang dianjurkan oleh WWF untuk mengatasi masalah pemanasan global dengan menyarankan kepada seluruh penduduk dunia supaya tidak menggunakan elektrik selama satu jam pada hari sabtu terakhir setiap bulan March.

sedunia akan bergelap selama sejam!!!

bayangkan kalau tiada elektrik, begitulah keadaannya kerana EARTH HOUR akan memberi kesedaran kepada setiap yang ada tentang kepentingan elektrik dan juga kesan pemanasan global kepada alam ini.

hanya orang yang mengalaminya akan tahu kepayahan itu. yang tak mengikuti, boleh cuba tahun depan pada hari sabtu terakhir bulan March.
wassalam...

MU 4-0 Bolton

Manchester United terus menerajui EPL dengan kemenangan seterusnya semalam. Tanpa Rooney pun, MU boleh menang besar jugak.

Scorers:
Samuel(Own Goal)
Berbatov(2)
Gibson

video

video

video

video

We Are Back to the T.O.P!!!

Pilihanraya Kecil lagi

Lama tak menulis pasal politik ni. InsyaAllah, dalam masa tak sampai 60 hari ni, satu pilihanraya kecil akan diadakan lagi.

Ahli Parlimen Hulu Selangor, Allahyarham Datuk Dr Zainal Abidin Ahmad meninggal dunia pada jam 9.27 malam tadi di rumahnya di Batu 9 1/2, Jalan Cheras, Kajang akibat barah otak , Allahyarham berumur 71 adalah juga bekas Timbalan Menteri Besar Selangor.

Sebelum dilantik sebagai Timbalan Menteri Besar Selangor, Zainal merupakan orang kuat Umno Selangor dan pernah menjadi Exco kerajaan negeri selama lapan tahun dan Ketua Umno Bahagian Hulu Langat selama 14 tahun sebelum meninggalkan Umno dan menyertai PKR pada tahun 2005.

Zainal Abidin berjaya memenangi kerusi Hulu Selangor dengan mengalahkan calon BN dari pari MIC, P Palanivel pada pilihan raya umum yang lalu.

Semoga Allah mencucuri rahmatNya terhadap pejuang keadilan ini.

FYP Progress Presentation


Alhamdulillah...
hari ni berjaya juga misi membentangkan progress Final Year Project...
walaupun bertubi-tubi soalan diajukan oleh panel-panel,
K.A.M.I berjaya menjawabnya dengan tenang...
apapun,
semuanya lancar berkat dari usaha, ketekunan dan kesabaran yang seterusnya membuahkan hasil yang baik.


Wassalam...

MU 2-1 L.I.V.E.R.FOOL

Manchester United berjaya gak balas dendam semalam atas kekalahan 3 kali berturut-turut kpd L.I.V.E.R.FOOL sebelum ini.

Scorers:
Wayne Rooney(penalty)
Park Ji Sung

Torres

video


video


video

video

TITLE RACE STILL GOING!!!

MU 3-0 FOOLHAM

Manchester United menang lagi...
kali ni membalas dendam atas kekalahan 3-0 lalu di FOOLHAM...

Scorers:
ROONEY(2)
Berbatov

video

video

video

MU 4-0 AC Milan

Manchester United makes it perfect to the Quarter Final of UEFA Champions League!!!
hooray....hooray...hooray!!!

Scorers:
Rooney(2)
ParkJiSung
Darren Fletcher

video

video

video


video

WE BEAT THE GIANT AC MILAN!!!

MU 1-0 Wolves

We are back to the top!!!
Thanks to Scholes for the goal!!!

video

GloryGloryManUnited!!!!!!

perihal susahnya...

susahnya...
susahnya...
susahnya...

memang,
semuanya menjadi susah,
tak ade yang mudah di dunia ni,
nak kencing pun kena bayar,
apatah lagi nak mandi,
lagi kena bayar 50sen.

sekian,
taktahu apa yang ditulis.
rugi je orang yang baca ni!

MU 2-1 AstonVilla (CarlingCup FINAL)

Manchester United retain their trophy!!!
Scorer:
ManUnited - Rooney & Owen
AstonVilla - Milner (penalty)

video
the goals...

video
trophy presentation

video
mr rooney...