Raya ketujuh...


Raya...Raya...Raya!!!
Inilah open house pertama aku pergi sepanjang beraya ni.
Beberapa open house yang lalu tak dapat aku hadiri sebab...
erm....banyak sebab la.
Ini open house sorang sahabat iaitu Ahmad Syahmi di Gong Badak,Terengganu.

Memang dah plan nak pergi sini.
Sebab tulah macam ramai je dalam gambar tu.
Kat sinilah juga aku jumpa satay,
hidangan favourite untuk musim perayaan ni.

Hanya sebuah rumah je dapat pergi hari ni...
Sebab aku harus bertolak ke Bachok, Kelantan.
Rumah kakakku yang tersayang.

4 KOMEN:

akalili said...

xnmpk pon mke tuan rmh,si ikan se4 tu..:-)

seepot seedot said...

bkn sepat la fiza...
ni rumah kwn lain..
sepat pn nama syahmi jgok, tp Ahmad Fashan Syahmi..
ni umah Ahmad Syahmi...dia duk tepi saya berdiri.

hehe.

fiza: knp susah sngt nk komen kt blog tu?

akalili said...

oo..yeke?slh org..haha..malu2..
ssh ke nk komen?sblm ni blh kn?ke lps sy tkr tmplate baru?blh la..ce try klik kt tajuk tu dlu..lps tu klik kt comment..blh,sy try dh..

seepot seedot said...

xpe2...