4 lagi follower

Beginilah selalunya...
Aku akan menulis setiap kali ada saja follower baru di blog ni..
Bukan apa,
sebagai tanda penghargaan menjadi teman blogger...

Dari Bulan Ramadhan lalu hingga sekarang,
blog ni menerima 4orang lagi follower terbaru...
Sememangnya blog ni susah nak menerima follower...
Mungkin kurang promosi kot..tak mengapalah.

Pertamanya ialah sahabat baik aku semasa belajar di Kemaman lagi...
Namanya Abdul Ghafur Suhimin...
Sekarang pun masih bersahabat dan sama-sama belajar di MFI ni...
Blognya ialah http://ganunelang.blogspot.com/

Kedua ialh seorang budak kecik...namanya NurSeha.
Aku kenal semasa praktikal Diploma dulu...
Erm...seorang kawan juga merangkap Adik kot.
Blognya http://bilajiwaberbicara.blogspot.com/

Ketiga ialah seorang sahabat di sekolah rendah dahulu...
Namanya rahsia...sebab dia low profile...
Dia mungkin marah aku tulis psal dia ni.
Kat blogger orang kenal dia sebagai Cik Tom...
Tapi blognya memang ramai giler follower...
Blog dia http://tomatogurlslife.blogspot.com/

Keempat ialah saudara Nobita Sensei...
Seorang blogger yang juga ada rmai follower...
Mungkin dia ni minat sangat dengan kartun kot..
Tengok saje la namanya...
Blog dia ialah http://nobitasensei.blogspot.com/

TERIMAKASEH pada semua yang sudi jadi FOLLOWER saya...
terimalah hadiah tak seberapa ni...

2 KOMEN:

Tomato Gurl's Life said...

wah siap buat entry psl follower lg..huhu..cik tom xmarah..thanks rahsia nama..hihi

xpe wak..kalo nak follow biar la diorg ikhlas..kalo byk2 follower sekadar follow sekali tue je pastu senyap camtu..tak guna gak kan..

cantik hadiah tue..terima kasih..cumil hello kitty..suka3 :)

seepot seedot said...

ni dia ciktom...
low profile blogger..
tp baikhati.

hadiah tu sje je...
ade tgk kt blog org lain yg suka bg hadiah kat follower baru dia..
jd tiru je la skill gitu.
hehe.