NASA tahu pasal Kiamat

Ini adalah petikan dari bnyk email yg dah lama bersarang kat inbox saya mengenai tanda-tanda kiamat yang dah pun ade sekarang.

"MAKLUMAT INI DARI USTAZ HARUN DIN, BELIAU BACAKAN ARTIKEL TTG FAKTA BAHAWA PLANET MARIKH ( PLANET TERDEKAT DGN BUMI ) TELAH MENGALAMI PUSINGAN TERBALIK PADA BULAN SEPTEMBER LEPAS. INI MENUNJUKKAN BAHAWA PLANET YANG BERHAMPIRAN DENGAN PLANET MARIKH JUGA AKAN MENGALAMI KEJADIAN YANG SAMA. MAKA AKAN TERJADILAH KEJADIAN MATAHARI AKAN TIMBUL DARI ARAH BARAT YANG JUGA MERUPAKAN TANDA-TANDA BESAR KIAMAT. PADA MASA ITU JUGALAH PINTU TAUBAT AKAN DITUTUP... KATA PARA ASTRONOMI PLANET, BUMI HANYA TUNGGU MASA SAJA. MAKLUMAT INI TIDAK DIDEDAHKAN SECARA MELUAS DAN TELAH DIHENTIKAN PENYEBARANNYA OLEH 'NASA' KERANA IA MENGUNTUNGKAN UMAT ISLAM. AMBILLAH PERANAN..."

Walauapapun kebenarannya, sama-samalah kita kongsi.
Apa yang lebih penting ialah jarak kiamat itu sebenarnya tidaklah jauh, cuma sejauh dua jari tangan kita sahaja. Kalau anda nak tahu sejauh mana jarak kiamat tu, cubalah anda jarakkan dua jari tangan anda antara satu sama lain. Sejauh mana anda boleh regangkannya???

Wassalam.

0 KOMEN: