Manchester United sekadar seri


Malang betul nasib Manutd td...main dah kira ok tapi takde luck je jadi seri plak game td...asalnya dah leading melaui jaringan Park Ji Sung minit ke 18 tp segala galanya musnah oleh gol dari Solomon Kalou pada minit ke 80...rekod tanpa kalah Chelsea di tempat sendiri terselamat lagi dari dimusnahkan oleh Manchester United dalam perlawanan Liga Perdana Inggeris di Stamford Bridge malam td..rekod tu mmg dah lama, seingat aku ia dimulakan oleh bekas bos Chelsea Jose Mourinho sejak mengambil alih skuad The Blues pada 2004

Tapi apa nak dikatakan dengan rekod lampau,yang penting kalau Manutd menang malam td..tertutuplah mulut si bos baru Chelsea Luis Felipe Scolari (Big Phil)!!!tapi apa kan daya..mcm aku cakap td...semua hanya kerana nasib je..ada yang menang,ada yang kalah dan td ada yang seri plak...ish ish ish..tak patut,Manutd dah main bagus tu..

ROONEY, Ronaldo, Park JiSung dan yg lain2 semuanya dah bg all-out utk game td...cuma si Berbatov je la yang jarang dpt bola...buat abis duit je beli Berbatov tu kalau ikut game mlm td,tp harap2 lepas ni Berbatov akan sumbangkan gol..aku hairan kenapa Alex Ferguson tak tukar je Berbatov dengan Tevez...kalua tukar tu aku rasa makin rancak Manutd serang Chelsea...result pn takdelah seri mcm td..mungkin menang 2-1 kot..hehehe...

Tapi apa yang penting..Manutd tak kalah di tangan Chelsea yang sentiasa berdendam dengan Manutd selepas diorang gagal dalam cubaan utk menewaskan Manutd season lepas...Manutd memang gagah laa..jangan mimpilah Chelsea nak menang dgn pasukan terbaik Eropah tu...kesian John Terry sebab tak dpt nak balas dendam akibat malu pd game Champions League season lepas...tak ingt ke..season lepas kan Terry tak dpt sempurnakan penalty dan sebab tu,Manutd menang Champions League...malu besar si Terry masa tu..apa pun GLORY GLORY MANUTD!!!

3 KOMEN:

Anonymous said...

GLORY GLORY MANUTD!!!

nadiah said...

salam..syukry kita ni peminat setia man utd rupenya..lama x dengar khabar..nape x dok shout box??

seepot seedot said...

shout box dlm process...blog ni pn bru berusia sbln 2,3 hari...nanti laa nak blaja buat shout box tu..